İZMİR / BAYRAKLI - Cemil Atlas İlkokulu

Mrt

Okulumuz uluslararası projelerle tanınırlılığını arttırmaya devam ediyor. Daha önce birbirinden farklı eTwinning projeleri yürüten öğretmenlerimiz bu dönem yeni bir proje yürütüyor. WASTE LESS SAVE MORE isimli projeyle öğrencilerimizde ve ailelerde kaynakların tasarruflu kulanılma bilincini arttırmayı hedefliyoruz.

Şbt

OKULUMUZ, BAYRAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNASYONUNDA YAPILAN DEPREM DAYANIŞMA ORGANİZASYONUNA ÇOK SAYIDA İHTİYAÇ MALZEMESİ İLE KATKIDA BULUNMUŞTUR.

Şbt

Okulumuzun Öğretmenleri gönüllü olarak Deprem Bölgesinde

Ock

2022 - 2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILININ İLK YARISINI TMAMLADIK. ÖĞRENCİLERİMİZ 1. YARI YILININ DEĞERLENDİRMESİ OLAN KARNELERİNİ ALDILAR. BUNUN YANINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN BAYRAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE YAPILAN AKIL VE ZEKA OYUNLARINA KATILIMI VE ALINAN DERECELER OKULUMUZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ock

OKULUMUZ BAYRAKLI İLÇESİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YAPMIŞ OLDUĞU AKIL VE ZEKA OYUNLARI MÜSABAKALARINA KATILDI. 4-D SINIFI ÖĞRENCİSİ ZEHRANUR POLAT QBİTZ ALANINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRDI.

Ara

Okulumuzda Kızılay kan merkezinden gelen hemşire ve doktorlarımız, velilerimizin ilgisinden memnun ayrıldılar. Çok sayıda velimizin kan bağışına katılması öğretmenlerimizin çağrısının doğru şekilde ulaştığının göstergesi oldu.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde okulumuzda yapılan törenle andık.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası kutlandı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim kutlamaları öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutlandı. Öğrenci velilerimizin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği Cumhuriyet'imizin 99. yıl dönümü kutlamaları büyük bir çoşkuya sahne oldu.

Ekm

Okulumuz 4. sınıf öğretmen ve öğrencileri Atatürk Ormanında kayaç-kaya-taş incelemesi yaptılar. Birbirinden farklı özellikteki taşları sınıflandırarak sunum yaptılar.

May

OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK BAYRAMI VELİLERİMİZİNDE KATILIMLARIYLA KUTLANDI. ÇOCUKLARIMIZIN YAPTIKLARI BİSİKLETLİ AKROBATİK HAREKETLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

May

PROJEMİZİN FİNAL SERGİSİNİ KARŞIYAKA ŞAİR EŞREF İLOKULU'NDA YAPILDI. KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ŞUBE MÜDÜRLERİNİN KATILIMIYLA SERGİ AÇILIŞI YAPILDI. SERGİYE CEMİL ATLAS İLKOKULU 3-E SINIFI OLARAK KATILDIK. SERGİ SÜRESİNCE OKULUMUZA AİT STANDTA GELEN MİSAFİRLERE ÜRÜNLERİMİZİ TANITTIK. YAPILAN DEFİLEDE ARKADAŞLARIMIZ GÖREV ALDILAR. AYRICA PROJEMİZİN DİĞER KATILIMCI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİYLE TANIŞTIK.

May

OKULUMUZDA BÜYÜK EMEKLERLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARIMIZI SERGİLEDİK. SERGİMİZİ DOLAŞAN ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZ GERİ DÖNÜŞÜMLE NELER YAPABİLECEKLERİNİ GÖRDÜLER.

May

Proje gözlem çalışmaları yaptık.Okul bahçemize plastik atık gömdük.1 ay sonra çıkardık.Hiçbir değişim olmamıştı.Plastik atıkların doğada yok olmadığını gözlemledik.

May

PROJEMİZ KAPSAMINDA VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPTIK. VELİLERE İKLİM KRİZİ, SEBEPLERİ, SONUÇLARI VE ALINABİLECEK ÖNLEMLER HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ. KARBON AYAK İZİ HESAPLANDI. BİREYSEL OLARAK EVLERİMİZDE ALINABİLECEK TEDBİRLER ÖRNEKLERLE AÇIKLANDI.